Support reply may delay for 3 weeks due to corona virus outbreak, please send us email to support@pickplugins.com
Ticket for: Post Grid
0
Mathias
May 10, 2019 01:42 AM 1 Answers
Member Since May 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

Hello,

my post grid no longer works since the last update (2.0.33). I have the same post that appears several times! ( ex: https://www.grapheine.com/blog). I clicked on the "update" message.

In the pluggin back office, when I open "Post Taxonomies & terms" I only see my selected "archive" category. "Terms relation" is indicated "in" whereas I imagine it should be "not in". In addition I had some "post grid" with several categories selected, these categories are empty.

Thank you in advance for your help, which will be invaluable!
I'm afraid I lost all my settings during this update

Translated with www.DeepL.com/Translator

2 Subscribers
Submit Answer
Please login to submit answer.
1 Answers
Sort By:
Best Answer
0
PickPlugins
May 10, 2019
Flag(0)

Welcome to our forum.

Category data should import from old settings, i am not sure if the process does not complete right way. for a quick fix please reinstall older version from here https://wordpress.org/plugins/post-grid/advanced/

at bottom of link, you will see the version number can be select, choose 2.0.28

Please send me temporary admin access to your site, i will check the issue tomorrow.

Regards

 

PickPlugins
- May 10, 2019 08:28 PM
Flag (0)
0

If you please send me a temporary admin access to your site i will check the issue.

Regards

Mathias
- May 10, 2019 01:56 AM
Flag (0)
0

but how can i resolve the problems ?

Mathias
- May 10, 2019 01:53 AM
Flag (0)
0

with old pluggin, everything is fine.

Sign in to Reply
Replying as Submit