Support reply may delay for 3 weeks due to corona virus outbreak, please send us email to support@pickplugins.com
Ticket for: Product Designer
0
Fran Gandy
Sep 23, 2020 08:15 PM 2 Answers
Member Since Sep 2020
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

Hi, product sides don't seem to want to pull through. Also when I generate the image then it doesn't have the add to cart option.

3 Subscribers
Submit Answer
Please login to submit answer.
2 Answers
Sort By:
Best Answer
0
PickPlugins
Sep 28, 2020
Flag(0)

Welcome to our forum.

Sorry for the late reply

i just checked your admin, i just found settings was not setup correctly, after doing some change designer is working fine now. please check this.

https://www.vertprinting.co.za/designer/?product_id=140&variation_id=142

also you probably missed our documentation for setup product designer.

Display product designer

Regards

PickPlugins
- Sep 29, 2020 11:38 PM
Flag (0)
0

Could you please send me the url of product where the issue is happening?

Fran Gandy
- Sep 29, 2020 11:31 PM
Flag (0)
0

Hi, thanks again for the reply. The add to cart appears to be working fine, but the pages I don't want customize on are still showing it even when set to none and having cleared the browser cache. Is there some other setting i should be aware of?

3+ more comments. Sign in to Reply
Replying as Submit
Best Answer
0
dryliec
Sep 24, 2020
Flag(0)

I had an issue with Slides not showing but discovered you need to make sure an Icon is set for them. Just go back into the template and click on the icon and add something.

We also had the add to cart missing at one point, but this was because we were hiding it on the product page, so we added it back and used CSS to hide it on the product page, and then it showed again on the designer.

It is an awesome plugin 🙂

Fran Gandy
- Sep 28, 2020 08:09 PM
Flag (0)
0

Hi, thanks for the answer, Icons did indeed sort out my sides issue. How do you mean you had it hidden on the products page? Please give a little more info. I had it working once only and then it stopped for some reason.

Sign in to Reply
Replying as Submit