Support reply may delay for 3 weeks due to corona virus outbreak, please send us email to support@pickplugins.com
Ticket for: Post Grid
0
Feature Image not showing and audio player different 1
David
Jul 09, 2019 10:10 PM 1 Answers
Member Since Feb 2017
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

After a recent update, the feature image disappeared for each post and the audio player appears different. Under Words menus
https://tulaliplushootseed.com/q%cc%93ilb%cc%93id-canoe/

The audio player was black and curved at the top.

2 Subscribers
Feature Image not showing and audio player different 1
Feature Image not showing and audio player different 3
Submit Answer
Please login to submit answer.
1 Answers
Sort By:
Best Answer
0
Feature Image not showing and audio player different 4
PickPlugins
Jul 09, 2019
Flag(0)

Welcome to our forum.

What was the last working version on your site? have you changed recently on your site?

We haven’t styled the audio player, it might 3rd part CSS override issue.

Please show me, where the feature image is not loading.

If possible please send me temporary admin access to your site.

Regards

Feature Image not showing and audio player different 5
PickPlugins
- Jul 13, 2019 10:32 AM
Flag (0)
0

I hope you fix the featured image issue for this https://tulaliplushootseed.com/plants/

The audio player looks different on post grid from single page because you use audio via shortcode, but in post grid, it only grabs the audio file url and uses the default player. that's why its showing default audio player style.
https://tulaliplushootseed.com/plants/

see the screenshot
https://imgur.com/aEKd35c

I could try to update my plugin to fix audio player looks if can grab the first shortcode from content and display as media source. i will let you know the update.

Regards

Feature Image not showing and audio player different 6
David
- Jul 11, 2019 10:00 PM
Flag (0)
0

So the audio player is still different, used to like what Edge is showing, but Chrome still has a different player.

Feature Image not showing and audio player different 6
David
- Jul 11, 2019 09:56 PM
Flag (0)
0

It was a setting in a third party app. Argh, Jet-pack for your information.

1+ more comments. Sign in to Reply
Replying as Submit