Support reply may delay for 3 weeks due to corona virus outbreak, please send us email to support@pickplugins.com
0
Post Grid not working unless on "NOT IN" 1
Hibblejaybob
Aug 29, 2017 10:17 AM 1 Answers General
Member Since Aug 2017
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

Hi All,

I have the premium version of Post Grid, but I'm having some trouble getting it to work. I have 3 grids all work, but they all use the Taxonomy "NOT IN" (because I want to exclude certain tags).

I want to create a new post grid, but as soon as I try to use any of the other taxonomy options, the grid will not load. As soon as I switch back to "NOT IN" it works fine, but that doesn't help.

Does anyone know a fix to this? I'm going to be unable to use the plugin until it's fixed.

Thanks
Erith

2 Subscribers
Post Grid not working unless on "NOT IN" 1
Post Grid not working unless on "NOT IN" 3
Submit Answer
Please login to submit answer.
1 Answers
Sort By:
Best Answer
0
Post Grid not working unless on "NOT IN" 4
PickPlugins
Aug 29, 2017
Flag(0)

Welcome to our forum.

What you set for the option “Taxonomy relation” it should “

Also can you please send me a temporary admin access to your site, i will check the issue.

I just tried on our dev site it’s working as expected.

Regards

Post Grid not working unless on "NOT IN" 5
PickPlugins
- Sep 06, 2017 09:42 AM
Flag (0)
0

Please create an account with admin privileges and send it to me via http://pickplugins.com/contact/

Regards

Post Grid not working unless on "NOT IN" 6
Hibblejaybob
- Sep 03, 2017 05:41 AM
Flag (0)
0

Hi there,

Yes the relation is on OR but it's still now working.

How do I go about making you a temporary admin?

Thanks

Sign in to Reply
Replying as Submit