Support reply may delay for 3 weeks due to corona virus outbreak, please send us email to support@pickplugins.com
0
Swifty
Jul 03, 2018 10:01 AM 1 Answers General
Member Since Jul 2018
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

Hi, Ive set up the post grid and when i click the 3rd page of the pagination or any after that its giving me a 404 page error. I have done the usual reset of permalinks and also checked the .htaccess page but all looks all ok. I then tried deleting all posts and then rewriting them all but I am still getting the same error.

Can you help to see if you can see the error?

www.wyntercon.org

Thanks

Anthony

2 Subscribers
Submit Answer
Please login to submit answer.
1 Answers
Sort By:
Best Answer
0
PickPlugins
Jul 03, 2018
Flag(0)

Welcome to our forum.

Have installed any cache plugin? can you please clear browser cache?

Also can you please create a new page and use post grid shortcode on that page, just see whats happening.

If possible please send me a temporary admin access to your site, i will check the issue.

Regards

Swifty
- Jul 10, 2018 01:39 AM
Flag (0)
0

I deactivated all plugins as requested but the problem still persisted. All cache has also been cleared. Also tried it on a friends system with a different browser (im using firefox, hes using chrome) and the problem still persisted.

PickPlugins
- Jul 04, 2018 10:21 AM
Flag (0)
0

Can you please deactivate others plugin one by one to check if any 3rd party plugin causes the issue.

Regards

Swifty
- Jul 04, 2018 04:37 AM
Flag (0)
0

hi,
no cache plugins
have cleared browser cache but no effect. Have also tried it in a different browser and different computer but the same problem.
I tried the new page and when viewed as a separate page it works fine but when I add it to the front page theme it causes the issue so am suspecting its the theme thats causing the issue.
Will send you a login via contact form so you can double check.
Anthony

Sign in to Reply
Replying as Submit