Support reply may delay for 3 weeks due to corona virus outbreak, please send us email to support@pickplugins.com
0
David
Sep 01, 2016 02:21 AM 1 Answers General
Member Since Aug 2016
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

I want to set the 'custom thumbnails' to be the first media that is pulled from posts, but the issue is that not all media has a custom thumbnail set, so when I do that the rest of the posts will show the placeholder image for custom thumbnails, instead of 'first imagest from content'. I tried to go to the direct posts and remove the placeholder link but it just resets when I leave it blank. Is there any solution for this?

2 Subscribers
Submit Answer
Please login to submit answer.
1 Answers
Sort By:
Best Answer
0
PickPlugins
Sep 01, 2016
Flag(0)

Welcome to our forum

#1. you can sort media source by dragging so if you place “First images from content” at the top to priority first and so on.
#2. if you don’t want display empty images (placeholder) you can unchecked.

Please see the screenshot

View post on imgur.com

Let me know for more help.

Regards

PickPlugins
- Sep 01, 2016 02:48 AM
Flag (0)
0

Here is the screenshot i missed. http://imgur.com/a/XrgJA

PickPlugins
- Sep 01, 2016 02:47 AM
Flag (0)
0

Thanks for your reply, if you set custom thumbnail you need to set thumbnail source for each post , please see the screenshot , Can you please bring down “Empty thumbnail” at bottom (click and drag to down) and save.

David
- Sep 01, 2016 02:38 AM
Flag (0)
0

Right now I have ‘custom thumbnail’ first, and ‘first image’ second. I unchecked ’empty thumbnail’ , but it still shows the empty thumbnails. here’s a screenshot of the posts: http://imgur.com/a/CbFtI and a screenshot of my settings: http://imgur.com/a/csQLh It’s still doing it

Sign in to Reply
Replying as Submit