Support reply may delay for 3 weeks due to corona virus outbreak, please send us email to support@pickplugins.com
Ticket for: Post Grid
0
Connor
Feb 11, 2019 05:02 PM 1 Answers
Member Since Feb 2019
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flag(0)

I'm trying to install my live WordPress website to a local server on my computer. Everything works apart from Post Grid doesn't seem to be able to read the table data for my layouts.
I have created two custom layouts on the live site, which a number of grids on the live pages use already, which work fine. Once I transfer the files to local, I get this error below.
Screenshot below

View post on imgur.com

For reference, I'm transferring all WordPress files, including the database which I re-write to change the links to a local instance "for example www.website.co.uk to www.website.local".

If I go into the settings for Post Grid and click 'reset layouts' this issue goes away, but so do the custom layouts I created.
I have another site setup like this, one instance on a live server and another on my local machine and this issue doesn't occur.
Hopefully you can help me get this issue addressed.

Let me know if you need any extra information.
Thanks in advance for any help.

Thanks
Connor

2 Subscribers
Submit Answer
Please login to submit answer.
1 Answers
Sort By:
Best Answer
1
PickPlugins
Feb 12, 2019
Flag(0)

Welcome to our forum.

I am not sure how you transfer layout, this feature was removed from the free version, its only available on the pro version.

Please see the screenshot

View post on imgur.com

Regards

Sign in to Reply
Replying as Submit